Streaming XR

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan op het gebied van (streaming) XR. XR staat voor Extended Reality en is de overkoepelende naam waaronder alle immersive technologieën zoals AR (augmented reality), VR (virtual reality) en MR (mixed reality) vallen. Met deze XR technologie worden virtuele 3D omgevingen gecreëerd die volledig samensmelten met de real-life omgeving waardoor je iets of iemand in welke omgeving dan ook kan plaatsen.

LED

Voor het creëeren van de werkelijke (non-fictie) secties van de studio maken we gebruik van led wanden waar wij props en mensen voor kunnen plaatsen. In de studio in Utrecht is dit uitgebreid met een led vloer.  Daarmee kunnen we nog meer effecten realiseren. De door ons gecreëerde 3D omgeving wordt als het ware op het ledsysteem “geprojecteerd”. Alles wat buiten het ledsysteem valt is dus virtueel oftewel extended reality. In deze 3D wereld is heel veel mogelijk. Door de positie van camera’s te tracken verandert het perspectief van wat de kijker ziet mee waardoor die zich gevoelsmatig ook echt in deze driedimensionale ruimte bevindt.

INTERACTIEF

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de uitzending volledig interactief te maken. Wij projecteren gasten van het event live op camera in de studio en u kunt vanuit de studio live met hen praten. Daarnaast bieden we alle gasten de mogelijkheid aan om deel te nemen met gebruik van de eigen camera. Deze beelden worden live weergegeven. Dit verhoogt het gevoel gezamenlijk deel te nemen aan het event.

VEILIGHEID

In onze studio houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid met betrekking tot persoonlijke veiligheid. Daarnaast zijn uw (persoons)data bij ons veilig. Onze servers staan in de Europese Unie waardoor wij zijn gebonden aan de Europese richtlijnen met betrekking tot privacy en data beveiliging.

boek uw online event nu